Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Χωρις τιτλο...

Νομιζω πως δεν εχω τιτλο για αυτο το ποστ, κυριως επειδή δεν έχω τίτλο για αυτό το καλοκαίρι, για αυτούς τους δυο μήνες για αυτές τις διακοπές....
Ας ξεκινήσω καπως έτσι, ξερεις τι είναι ευτυχία; τα λεφτα! Και όποιος ειπε το αντίθετο είναι μπατιρης και δεν ειχε λεφτά να παει στην Ροδο, στην Συμη στους φιλους του στις καλύτερες διακοπες που μπορεις να ζήσεις #fact . Ξερεις τι ειναι δυστυχία; να δουλεύεις τον Αυγουστο σε μερη που οι αλλοι κανουν διακοπες #fact2 ξερεις που μπορεις να βρεις την ευτυχια; στο να γνωρισεις την καλυτερη παρεα της ζωής σου και ας δουλεύεις #fact3
Καπως ετσι μπορω να συνοψίσω το καλοκαιρι. Μαλλον ο κρονος έκανε τη δουλεια του πανω απο το κεφαλι του σκορπιου και.... Finally we have winner of the best summer challenge... 2014. 


Πες μου πως ξεπερνας 3 πανεμορφα φοιτητικα χρονια; με ενα μαγικο καλοκαιρι! και πως ξεπερνας το μαγικο καλοκαιρι; λοιπον.... Το επεξεργαζομαι ακομη αυτο αλλα, οσο εχω την αμμο στα δαχτυλα μου και τον ηλιο να καιει τα μπρατσα μου λοιπον, δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με τίποτα.

Ξερεις τι δεν εκανα φετος το καλοκαιρι; τιποτα από όσα είχα προγραμματίσει. Και οχι ότι πειραζει αλλά να, οταν σε ξεσηκώνουν και σε γεμίζουν οι στιγμες τόσο πολύ δυσκολα επανέρχεται η ταξη, και ξερεις το καλοκαιρι εφυγε και οι Πλειάδες σε λιγο καιρό θα σταματήσουν να φαινονται στον ουρανο κ ολο και κατι θα λειπει. Θα λειπουν οι Αυγουστιατικες νυχτες ενα κλικ παραπάνω από οτι οι πιο παλιες. Θα λειπουν τα φορέματα που ανεμιζαν και τα νυχτερινά μπανια. Τα παραξενα κοκτέιλ και τα τρελα σφηνάκια βαμπίρ, οι προκλησεις, οι νυχτες στο παλερμο τα φιλικα στριπτιτζαδικα, οι φωνες για την φασαρια στις 6 το πρωι και τα καραοκε παρτι με τον κιαμο. Θα λειπουν τα πρωινα που ηταν παντα μεσημερια και οι μαγικες θαλασσες του Αιγαίου. Οι κοκακολες με τους στιχους και το Zouka. Θα λειπουν οι εκδρομες τα beach party και οι φιλοι που ποτε πια δεν θα ειναι οπως παλια. Θα λειπει το καλοκαιρι...


Μεσα σε ολα αυτα, εκλεισα και τον κυκλο του νουαρ που ειχα ανοιξει αφου πρεπει να ειδα σχεδον τα παντα, ποτε δεν θα καταλαβω γιατι το double identity ειναι τοσο ψηλα στο imdb και πως καταλαβαν τον δολοφονο στο strangers on the train.
Τελος η Λαιδη Τσατερλι ηταν πολυ κακη επιλογη για το καλοκαιρι. Διορθώνω, η Λαιδη Τσατερλι ηταν πολυ κακη επιλογή. Γενικά. Για παντα. Ο Μουρακάμι παλι οχι και τοσο.
Νεος κυκλος εργασιων και η θα μας βγαλει στην ισπανική ή στην γαλλικη λογοτεχνια. Θα δείξει....
Ο χειμωνας ειναι βαρυς αφου Θεού θέλοντος και γραμματείας επιτρέποντος θα εχει πτυχιο. Οποτε καλη αρχη και καλα ταξιδια!!
Υσ Στόχος μου στη ζωή θα ναι να δουλεύω για να τα τρωω σε ταξιδια!!