Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Μουντιαλ κ αιρκοντισιον

Καλοκαιρι σημαίνει καψουρα και αιρκοντισιον. Καψουρα για τον ηλιο, την θαλασσα, τα νεα Βιβλία, τα κοκτειλ, τα dance κομματια, τις παλιές ταινιες, το μαυρισμα, τα αέρινα ρουχα και φυσικα... Το Μουντιαλ.
Καψουρα για φετος ειναι που δουλεύω αλλα μπορω να παω και διακοπες με δικα μου λεφτα. Που εχω χρονο να διαβάζω και να βγαινω και να είμαι με μονο ενα μαθημα πριν το πτυχιο, αλλα η μεγαλύτερη καψουρα ειναι να βλεπω με τους αντρες του σπιτιου Μουντιαλ και να ζητωκραυγαζω για τα γκολ του Νευμαρ  χωρις με κοιτανε περίεργα πατέρας, αδερφός και θειος.
Μπορει να πονεσε ο αποκλεισμος της Ισπανιας (αχ Τσαμπι λείπεις απο αυτο το κύπελλο) και να μας πικραναν Ιταλια, Αγγλια και Γαλλια (αυτοι παιζουν φιλε και ειναι σαν μοντέλα, οι φανελες στη τριχα, μαλλι άθικτο..) αλλα ειχαμε παντα τον Νευμαρ, που ωραιο δεν τον λες,αλλα εχει ενα πρόστυχο υφακι οταν παίρνει την μπαλα που φαντασου να τανε γυναικα τι υφος θα χε... Απαπαπα ζεσταθηκα παλι.


Και καπως ετσι, ανοιγω αιρκοντισιον και φιλοσοφω... Πως σκατα ζουσαν ζουν και θα συνεχισουν να ζουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι χωρις κλιματισμο; οτι δεν λιώνετε ρε άνθρωποι; δεν γίνεστε βραστοι έτοιμοι για σερβιρισμα;
Τελειωσε και το GoT πανω που τρελαθηκαμε για τα καλα και ετσι λεω να δω το breaking bad που ολοι με φαγανε με δαυτο.
Αλλα θα συνεχιζω να αναρωτιέμαι... Πως θα περάσει μισο καλοκαιρι χωρις μουντιαλ; ποτε θα ειναι καλα ο Νευμαρ; γιατι μετα τον αποκλεισμό της Ισπανίας μας χαλατε την απόλαυση; ποιος θα αποκλεισει τους Γερμανους που Μιλερ και Σβαισταιγκερ τους εχω αχτι; και τελικα ποιος ειναι αυτος που χρωσταει Μουντιάλ στους Ολλανδους και πρεπει ντε και καλα να το παρουν αυτοι; ασε μας φαν περσι μου.
Ενα μαθημα πριν το πτυχιο, 3 μερες πριν τις διακοπες και μεγάλη λυπη για το αγορι το βραζιλιάνικο, ευχομαι καυτο καλοκαιρι σε ολους μας.
ΥΣ Ποιος ειπε πως το μουντιαλ δεν αρεσει στις γυναικες; και δεν μιλω για την ομορφια των 22 ενος αγωνα, το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο αθλημα απο ολες τις αποψεις, ακομα και απο αυτη που ο Λουιζ αγκαλιαζει τον Ροντριγκεζ λέγοντας στο κοινο να τον χειροκροτήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου