Κυριακή 8 Μαΐου 2011

O mr Sexy..??

Και βγαίνοντας μια βόλτα έξω εχτές εκεί στις παραλιακές, είδα κόσμο και ντουνιά άντρες και γυναίκες αγόρια και κορίτσια, που αρκετές φόρες αναρωτήθηκα γιατί θέλουν τόσο απεγνωσμένα να δείχνουν σέξι?
Έτσι είπα σήμερα να κάτσω και να σας κουράσω με το τι εγώ θεωρώ σέξι πάνω σε έναν άντρα και μια γυναικά ξεχωριστά.
Άντρες:
Ξεκινάω με το δυνατό φίλο γιατί είναι και πιο εύκολο αφού αυτοί ξέρουν συνήθως περισσότερο τι είναι σέξι και τι "ξεφτιλίζομαι"
1) Να οδηγείς αμάξι και να είσαι καλός.

Ναι να μπαίνεις στο αυτοκίνητο (όχι, τό όσο πιο ακριβό τόσο το καλύτερο δεν παίζει ρολο) ενός άντρα που ταιριάζει και στο στιλ του και ξέρει να το κουμαντάρει είναι σέξι. Μερικές φόρες είναι εγκεφαλικό το θέμα (η βασικά πάντα είναι). Ο τρόπος που θα κάτσει μέσα στο αυτοκίνητο που θα πιάσει το τιμόνι που θα σε κοιτάξει στα φανάρια μέσα στο περιβάλλον του "αυτοκίνητου" είναι παρααα πολύ σέξι.
Αλλά αν τώρα είναι παρμένος δηθενιά και τύπου "δες ρε με τι αμάξι σε κυκλοφορώ" και πίνει και κανέναν ποτηράκι όχι μονό δεν είναι σέξι είναι γλοιώδης μπήχτης και ανεγκέφαλος κάγκουρας.
2) Αυτο που θα φορας να μην σε φοραει.

Και δεν αναφερωμαι μονο στο ντυσιμο αλλα και στην γενικοτερη νοοτροπια. Ο αντρας ο ανετος ο χαλαρος απο τον αντρα τον φλωρο η τον γαμια ξεχωριζει. Η γυναικά αυτόν θα διαλέξει σε μια παρέα άντρων. Είναι αυτός που θα χαζέψει άμα δει μια ωραία κοπέλα αλλα δεν θα κάτσει να ξερογλείφετε με κάθε ξεκολλώ μίνι που θα περάσει απο μπροστά του. Είναι αυτός που θα χαβαλεδιασει με τους φίλους του χωρίς να ξεφτιλιστεί και αυτός που θα έχει κάτι ευγενικό (και όχι απαραίτητος κάτι πρωτότυπο να σου πει όταν θα σε πλησιάσει.). Και τέλος σέξι είναι το απλό τισερτ και το τζινάκι για καφέ. Η φόρμα ένιoτε το απόγευμα και πάντα το πρωί και η γραβάτα η το γιλέκο το βράδυ. Αλλα μονο αν έχει το κατάλληλο σώμα. Όχι αγάπη δεν θέλουμε τον Σπαλιαρα η τον Βλαχο. Πιο σέξι θεωρούμε τον Σάββα.
3) Είναι ο αντρας με χιούμορ.

Όχι αυτό το ηλίθιο με τις ξανθές ούτε το άλλο το πορνοδιαστροφικο. Το έξυπνο χιούμορ. Αν και πολλές φόρες βλέπεις ότι ένα ανέκδοτο με πολύ σόκιν περιεχόμενο μπορεί να μην ακουστεί χυδαίο αν το πει ο άλλος με τον σωστό τρόπο. Αυτός ο άντρας έχει χιούμορ και μας αρέσει έχει χαβαλέ και του γουστάρουμε αλλα όταν αυτοσαρκάζεται τον σεβόμαστε κιόλας. Γιατί καλέ μου όταν κράζεις όλους τους άλλους η τους πειράζεις και για σένα μην πεις η πουν κουβέντα είσαι απλά κακεντρεχής μυγιάγγιχτος και μνησίκακος μην σου πω.
4) Ο αντρας ο διαβασμένος/καλλιεργημένος.
Να ξέρει που θα σε πάει τι θα σου πει και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να ξέρει να μιλαει ένας αντρας. Όχι να μιλαει πολύ λίγα και καλά. Αυτο όχι μονο είναι σέξι είναι σουπερ σέξι. Δεν χρειάζεται να έχεις βγάλει πανεπιστήμιο (αν και στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι ειδικότητες, βλέπε αρχιτέκτονας, μηχανικός, ηλεκτρολόγος, δικηγόρος κλπ) δεν πρέπει να είσαι κομπλεξικός να ακούς και να μιλάς όπου πρέπει. Γιατί αντρας πολυλογάς δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αν ο αντρας πάντως είναι πιο ψαγμένος απο μας "καλλιτεχνικά" και ξέρει να μας "οδηγήσει" αυτό είναι πολύ σέξι.
Άμα τα ξέρεις όλα θα φανεί δεν χρειάζεται να μου το πεις απο την αρχή. Μερικές φόρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ το υφάκι πιάνει. Ναι το ομολογώ μην πεις ότι είσαι ξερόλας δείξε το μου, μπορεις να με αναστατωσεις πολυ ευκολα. Μπορείς να κοιτάς αφυψηλού αλλα τσεκάροντας πρώτα αν σε παίρνει. Δεν πιάνει με όλες. Γενικά πρέπει να ξέρεις που σε παίρνει να κανείς τι με την κάθε κοπέλα. Και επισης πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος γιατι αν σε πιασω σε λαθος διαγραφηκες. Εεεεε εχει ρισκο η ζωη.
Αλλα καλός η κακός οι άντρες ξέρουν συνήθως (οι Άντρες το τονίζω) πως να φερθούν και όταν θέλουν κοπέλα ξέρουν τι και πως θα είναι σέξι.

Μας αρέσουν τα κακά παιδιά?

Ναι δεν είναι φήμη. Αλλα το τι είναι το κακό παΐδι είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Δυστυχώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή που ξεχωριζει τον "κακό/σεξυ" απο τον "μαλακά/γέλιο/γα**α"

Απαραίτητα αξεσουάρ?
Αν είστε ένστολος αναφέρετε το! Ναι παιδιά η στολή είναι και γαμω. Πάμε ακομα στην παρέλαση για να δούμε τα στράτα. Η αεροπορία μας κάνει και κατιτίς καλύτερο.
Αν είστε αθλητικός τύπος να φοράτε φόρμες. Ναι οι αντρικές φόρμες είναι η καλύτερη ανακάλυψη του είδους μας, πιότερο και απο το ιντερνέτ μην πω.
Επιπλέον κολόνιες. Ναι όταν ο αντρας μυρίζει όμορφα η "σωματική" επαφή θα έρθει πιο γρήγορα. Θέλουμε να σας μυρίζουμε.
Ακομα ποσο σεξυ ειναι καποιος πανω σε μια μηχανη? Εεεε εκει εξαρτατε θα πω. Γιατι μερικες φορες ο ιδιος αντρας μπορει να φανει σεξυ και αλλες τοσο γελιος πανω στην ιδια μηχανη. Για αυτο εδω υπαρχει ενα εξαρτατε.
Τελος το σεξυ βλεμμα ειναι το απαρετητο συστατικο για καθε αντρα! Ναι μπορει να μην εισαι το στιλ μου αλλα αμα το χεις το βλεμμα εκεινο... θα πεσω. Like:

Ο κοσμος να χαλασει θα ειναι σεξυ. Χωρις απαρετητος (ισως για τον Τζονυ να ισχυει κιολας λιγο) ενας αντρας να ειναι ομορφος, αλλα αμα εχει αυτο το υφος το στιλ και τον αερα εχει πολλα plus!!! 
σ.σ. αν παίζετε ποδόσφαιρο για κανένα 40λ μείνετε άπλυτοι δεν χάλασε και ο κόσμος. (αλλα μονο τοτε γενικά είναι αηδία όχι σέξι)

Αγαπημενη ρεαλ με τα τιμημενα αγορια σου!!!!
Και μιας και ανέφερα πως η απλυσιά δεν είναι σέξι να πω ακομα ότι σέξι δεν είναι: Η ροχάλες, τα λαμέ είτε σε μπλούζα ούτε σε καπελάκια, το ξημεροβραδιάζομαι σε γυμναστήρια, οι απρεπής ατάκες, οι ενημερώσεις για το πόσες πήδηξες (τοσοοο δήθεν τοσοοοο ξενέρωτο πια) η μουσική στο αμάξι στο τέρμα (ειδικά όταν πάει από κιαμο σε γκαγκα και από οικονομοπουλο σε Ξυλούρη), η χαζογκομενα που σε γουστάρει και την πηγαινοφέρνεις για να δειχτείς σε φίλους και γνωστούς, η φόρμα με το dsquared (ναι την έχει και η κουτσή Μαρία πια) τα ray ban που μετά τον Pattinson τα βαλε και η Ελένη η στραβή (για να μην επαναλαμβάνομαι)(τσεκαρε τα κλασσικα του 60), τα ηχεια στο αμαξι τα υπερδιαστημικα που τα μοστραρεις κιολας (καγκουριααα) και το να λες που πας με ποια κοιμασε και ποια εφτυσες ποσα χαλασες και ποσο ηπιες σε φβ και τουιτερ.

ΥΣ Στην χωρά των θαυμάτων οι Άντρες φοράνε φόρμες και αξ και οι αεροπόροι κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

ΥΣ2 Κορίτσια ετοιμαστείτε.
YΣ3 Δεν χρειαζετε να εισαι ο Pitt για να εισαι σεξι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου