Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Εξεταστική άντε κάνε καμία βουτιά κουκλίτσα μου!

Κάποτε έλεγα πως για τις πανελλήνιες οι 24 της ημέρας ήταν προφανώς ελάχιστες. Σήμερα αφού έχω συνειδητοποιήσει πως δεν διάβαζα και κορόιδευα τον κόσμο - και άρα προφανώς δεν μου έφταναν οι ώρες- η μέρα έχει όντως ελάχιστες ώρες, αλλά άμα τις φχαριστιέσαι είναι αρκετές. 
Η ζωή τρέχει και γω αγαπώ την μετά-σπουδών εποχή. Την ουσιαστική ενηλικίωση και την εμπειρία του να κάνεις επιτέλους αυτό που αγαπάς. Σας είπα πόσο ευτυχισμένη με κάνει η δουλεία μου; Φτου να μην με ματιάξετε!

Και κάπου εκεί σκάει η εξεταστική από την γωνία γιατί της χρωστάω ακόμα 3 και είναι τα χειρότερά μου, τα μισώ τα σιχαίνομαι και το πως θα τα περάσω ένας θεός ξέρει, τώρα ποιος θεός, ούτε εγώ δεν ξέρω! 
Και μέσα στην εξεταστική το τρέξιμο για την δουλεία και το εκπληκτικά γαμάτο Game of Thrones έχει και μουντιάλ! Ναι, είμαι αυτή που στεναχωρίοταν που η κολλητή της είχε γενέθλια στην έναρξη του Μουντιάλ. 
Μουντιάλ φίλες μου εστί, Ισπανία, Βραζιλία, Ιταλία, Αγγλία, ή αλλιώς Τσάβι Αλόνσο, Πικέ, Νευμάρ και πάει λέγοντας! Εξαιρετικό υπερθέαμα και η αδυναμία στην στρογγυλή θεά έχει πάψει προ πολλού να είναι μόνο ανδρικό προνόμιο. 

Ε, λοιπόν όταν δεν βλέπω ποδόσφαιρο ή δεν έχω άπειρη δουλεία, ή δεν αποφεύγω το διάβασμα ή δεν κανονίζω τις άμοιρες τις διακοπές μου τότενες διαβάζω λίγο Μουρακάμι και 1Q84 και στην σελίδα 300 νομίζω αρχίζει να μ'αρέσει αλλά το χέρι μου δεν κόβω.

Η ζωή είναι ωραία μόνο αν έχει λεφτά #νόμος
Το καλοκαίρι αξίζει αν είσαι στην παραλία, αλλιώς είναι απαίσια εποχή #απαράβατος_νόμος
Το Game of Thrones είχε την καλύτερη σεζόν του έβερ και πραγματικά μας πώρωσε και άντε τώρα περίμενε μέχρι το Μάρτη. #SEASONARA
Αν κάποια μέρα χρειαστεί να λείψω από την δουλεία νιώθω στέρηση και μου λείπει #άρρωστη
Alonso σε λατρεύω και Ισπανία πιστεύω σε σένα! #WorldCup2014
Εξεταστική και Πάτρα, άντε κάντε καμία βουτιά να βουλίαξετε μου βγάλατε την πιστη! #σταδγιαλα

1 σχόλιο:

  1. άστα αυτά και έλα Πάτρα σε περιμένουμε..! ;) παραδέξου το και σε εσενα λείψαμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή