Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορει ενα πιατο πατατες τηγανίτες να φέρει την ευτυχία;

Μπορεί ενα πιάτο πατατες τηγανίτες να φερει την ευτυχία; Προφανως! Ευτυχώς που εχουμε και τις πατάτες κ στην τελική περνανε αυτοι οι μαρτυρικοι Σεπτεμβριδες! Φυσικα το μισος για αυτον τον αχρηστο και εκνευριστικό μηνα συνεχίζεται!!! Φερε μια πατατες να ηρεμισω!

Οκ στην αρχη ήταν η μεταβαση στο σχολείο που τον εκανε κουραστικό, αντε να βγει το πρόγραμμα, φροντιστήριο, αγγλικα, γαλλικα κλπ. Μετα ηρθαν οι σπουδες και εκει που λες αντε να μετακομισω μια ερχεται και η δευτερη και μετα η τριτη ταυτοχρονα με εκεινη την ελεεινή εξεταστικη του Σεπτεμβρη, που συγνωμη ποιος πηγε ποτε διαβασμένος σε πανω απο ενα μαθημα σε αυτην την εξεταστική? Και υστερα, έρχεται το φετος. Πτυχιακές, πρακτικες, λεφτα και ένσημα και μια γραμματεια τρεις λαλούν κ δύο χορεύουν. Που ζητας ενα χαρτι και σου λενε, δεν στο δινω αν δεν το ζητουν αμεσα γιατι δεν μπορω να τα φωτοτυπω. Πας καλα κουκλιτσα μου;

Προφανως ολη αυτή τη μετάβαση, την καλοκαιρινή διαθεση που δεν λεει να φυγει, την εξοδο με σορτσάκι κ χειμωνιατικη μποτα (γιατι βρεχει λεει..) εγω δεν την αντεχω φιλε μου, οποτε συνεχιζω ακαθεκτη να μισω τον πιο άχρηστο μηνα του χρονου. 
Που μεσα σε ολα αυτα δεν εχει ουτε σιριαλ ακομη, οποτε Σεπτέμβρη μετραω αντιστροφα για ακομη μια φορα.



ΥΣ ευτυχως που εχω και αυτον κ αγαπιομαστε τυφλα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου