Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Σουηδία γίναμε!

Και μπαίνεις σε ένα καφέ και βλέπεις μια παρέα και δυο ζευγάρια και δίπλα τον πρώην την πρώην του πρώην την κολλητή μιας άλλης πρώην της νυν σου και τον μεγάλο ερώτα του νυν σου που τον ξεπέρασε με την ξαδέρφη της πρώην της κολλητής της νυν σου.
Μπλέξιμο!!!! Και λες γαμώ  τι μου... πόσο Σουηδία γίναμε?? Που σκατά είναι η Ελλάδα με τους Έλληνες να τσακώνονται, να χωρίζουν, να παθιάζονται, να διεκδικούν και οι πρώην να μένουν στο παρελθόν και οι νυν μονοί στο παρόν. Που είναι η πρώην να ξεμαλλιάζονται με την νυν?? Τώρα γίνονται κολλητές (γιατί το φαινόμενο είναι κυρίως: ο άντρας θέλει χαρέμι -πρώην νυν- μαζί και κανέναν -σχεδόν και συνήθως- πρώην της κοπέλας -γιατί ευτυχώς έμεινε ακομα ο αντρισμός στους άντρες).
Και ερχομέ και πάλι η αθώα κορασίδα να ρωτήσω εγώ τι λέτε δλδ μεταξύ σας?? Γιατί τι αντοχές έχει στο κρεβάτι? Για το αν ξενοκοιτάει? Για το πόσο σάλιο (μπλιαχ) βάζει όταν φιλάει? Για το αν ζηλεύει? Για τι δλδ??
Είναι φυσιολογική όλη αυτή η κατάσταση είμαι οκ με τους πρώην μιλά για αυτούς στους νυν βγαίνουμε μαζί παρτάκι και είμαστε καλά??
Και δλδ ο νυν είναι οκ με το να βγαίνετε όλοι μαζί?
Και εν πάση περίπτωση εγώ είμαι τρελή που δεν μπορώ να ανεχτώ ούτι πρώην μύγα δίπλα στον κάλο μου?
Γιατί δλδ να θέλω να είμαι με αυτήν που χώρισε? Εννοώ και εκείνος αφού την χώρισε (κάποιο θέμα δεν θα είχαν?) και Εφόσον δεν την θέλει πια πως μπορούν να κάνουν παρέα?
Και εδώ ερχετε ένα ακομα μεγάλο ερώτημα στην επιφάνεια. Τι πρέπει να πεις η να μην πεις στον νυν για τις πρώην σχέσεις. Μετά απο πιο σημείο η αλήθεια πρέπει όχι να γίνετε ψέμα άλλα να παραμένει κρυφή και το παρελθόν να μην αποκαλύπτετε. Που παρεξήγησε που χάνεσαι και απο πιο σημείο και μετά χάνεις τον σεβασμό του νυν σου?

 Δεν θα σου πω ότι έχω κάνει η δεν έχω κάνει πριν σε γνωρίσω. Δεν είναι απαραίτητο. Κάλε μου εσένα θέλω και πιστέψεμε δεν είναι ότι με όλες τις πρώην σχέσεις μου σκοτώθηκα πριν χωρίσω απλά δεν νιώθω άνετα να βγω και για καφέ. Οκ δεν λέω μερικές φόρες κάποιοι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι σαν φίλοι ταιριάζουν τελικά πάρα πολύ άλλα όχι σαν ζευγάρι. Εκεί  πάσο. Άλλα πόσες τέτοιες σχέσεις υπάρχουν. Και πόσοι πρώην είναι τελικά ΜΟΝΟ φίλοι?? Άλλα και πάλι δεν είναι παράξενο να συζητάς την ερωτική σου ζωή με έναν πρώην? Και καλά απλά τα "ερωτικά" τα σεξουαλικά δεν είναι κάπως...
Είμαι πολύ συντηρητική τελικά? Παράξενη? Απαιτητική? Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτή η Σουηδία πια..

ΥΓ Στην χώρα των θαυμάτων δεν έχουμε πρώην. Εξορίζονται!

1 σχόλιο:

  1. είσαι η ίδια παθολογικά εγωίστρια,σε βαθμό μάλιστα που δεν έχεις επαφές με καμιά πρώην σχέση σου,όταν όπως λες στο χωρισμό "σκοτώθηκες" και που άρα δεν αγάπησες ποτέ,αφού τέτοιος παθολογικός εγωισμός συνοδεύεται πάντα από ναρκισσισμό και αδυναμία ερωτικής,φιλικής,συναδελφικής,όποιας ανθρώπινης σύνδεσης σε θέλει να βάλεις το εγώ σου στην άκρη.ξεκίνα να σκέφτεσαι τα πιο εύκολα για αρχή,όπως το πως είναι να ερωτεύεσαι και να μοιράζεσαι,να μην θεωρείς πως είσαι το κέντρο των πάντων και το πως μπορείς έστω ανώνυμα να εκτίθεσαι εδώ λέγοντας απλά μαλακίες γραμμένες με νεύρα,ιδιοτέλεια και εντελώς μικρόνοα.έπειτα βρες όσους μπορείς από αυτούς τους "Έλληνες που τσακώνονται, χωρίζουν, παθιάζονται, διεκδικούν και οι πρώην να μένουν στο παρελθόν και οι νυν μονοί στο παρόν"(sic) και όποιον άλλο αιλιναρά ή μη θες και ψηθήτε να πεθάνετε.κακό ψόφο καλή μου και να θυμάσαι πως η σκατοψυχιά δεν είναι ούτε τρόπος ζωής,ούτε επιχείρημα,είναι μόνο ο μπολιασμένος φασισμός που καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια του αηδιαστικά λερού μυαλού σου.εμείς οι "σουηδοί" σε λυπόμαστε κυρίως λόγω του ότι βλέπεις μόνο πρώην και νυν μα ποτέ ανθρώπους.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή