Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

201..4!

Μην κάνετε ανασκοπήσεις στο τέλος κάθε έτους, στόχους βάλτε για το καινούριο. Να πουχου εγώ το 2014 θέλω πτυχίο για το 2015. Θα ναι το μεταβατικό μου έτος, θα με πάει ένα βήμα παραπέρα πιο ενήλικο σε μια ζωή πιο δικιά μου, με όνειρα λίγο πιο.. πραγματικά. 
Η χρονιά που μας πέρασε ήταν άσχημη σε ατομικό επίπεδο το πρώτο μισό, και γλυκούλα στο δεύτερο, αλλά απαράδεκτη σε κοινωνικό. Εκεί που είχαμε σπουδές μείναμε με το πτυχίο αμανάτι να αναρωτιόμαστε σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα όνειρα μας και εκεί που βρίσκαμε δουλεία, μέναμε να κοιτάμε σε τι κόσμο μεγαλώνουν οι μισθοί μας. Καλησπέρα σας και καλή σας βραδιά!Και παρόλο που η απογοήτευση δεν με άφησε , το 2013 μου προσέφερε τα μεγαλύτερα συναισθήματα της ζωής μου. Χαρά για μια δουλεία που κυνήγησα και άξιζα, και ας μου την μιζεριάζουν, έρωτα για.. οκ έρωτα. Μεγάλο έρωτα. Μίσος, ως αποτέλεσμα του έρωτα. Νέες συνήθειες, ανθρώπους και χαβαλέ. Το αγαπημένο μου! Πολύ και όμορφο Χαβαλέ!!. 

Το 2013 μου χάρισε new entry στην λίστα των αγαπημένων μου βιβλίων με τον Γκάτσμπυ να μπαίνει με φόρα και τον Φιτζέρλαντ να γίνεται μικρή μανία, λίγο πριν συναντηθεί με τον Λούρμαν και τον Μαιτρ και την Μαργαρίτα να κατακτούν σημαντική θέση στην καρδία και την βιβλιοθήκη μου. Μαζί με αυτά το 2013 μου άφησε χώρο να εμπλουτίσω την noir κουλτούρα μου με το Γεράκι της Μάλτας, το Σιωπηλό μάρτυρα και άλλα πολλά.. αλλά και σε πιο σύγχρονο επίπεδο η κινηματογραφική χρονιά ήταν γεμάτη, για αυτό βέβαια θα μιλήσω εκτενέστερα στα Μπλογκ-Όσκαρς. 
Ακόμα και αν μου λείψανε άνθρωποι (γκουχου γκουχου), αυτό που με ενόχλησε αυτή τη χρονιά είναι που οι προτεραιότητες και τα θέλω ωριμάζουν ξέχωρα και αν δεν συμβαδίσουν σύντομα απομακρύνουν τους ανθρώπους. Δεν σε καλύπτουν συμπεριφορές που κάποτε θεωρούσες υπέροχες και έχεις νέες διαφορετικές ανάγκες. Οι νέοι στόχοι, η νέα σου συμπεριφορά και η εξέλιξη σου δεν αφήνουν περιθώρια και φταις εσύ όχι ο άλλος που δεν εξελίσσετε, κάποτε αυτό ακριβώς αγάπησες και τώρα σε αυτό ψάχνω λύση. Η αχαριστία από την άλλη είναι κερασάκι στο γλυκό του αποχαιρετισμού μιας φιλίας. Και αυτό είναι νιού γίαρς ρεσολούσιον μαζί με το διάβασμα και την δουλεία!

Από τον Άγιο -της λατρεμένης μου- Κοακόλας θα ζητήσω υγεία! Ξέρεις φέτος κλείνουμε και 5 χρόνια καθαροί. Τα 5 κρίσιμα χρόνια μετά το τέρας. Και θα το γιορτάσουμε. Μεθαύριο ο άντρας της ζωής μου γίνεται όχι 60 αλλά 5. Γιατί μηδένισε και άρχισε από την αρχή. Τα άλλα Άγιε μου... θα στα στείλω σε γράμμα! 

Εύχομαι το 2014, να μην είναι τίποτα, μονάχα υγιές και γεμάτο για όλους μας. Γεμάτο κάθε μέρα με ζωή, εμπειρίες, στιγμές! Καλή Χρονιά εκεί έξω κόσμε!!!!
ΥΣ Η χώρα των θαυμάτων υπόσχεται το νέο έτος πιο πολλά πόστ γιατί φέτος πέρασε λίγο στα ψιλά!!!
ΥΣ2 Η χρονιά αυτή, ακόμη με μετακόμισε και στο πιο όμορφο και γλυκό σπιτάκι που είχα ποτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου