Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

2015: New Year's Resolution

Αυτό το ποστ, ή ίσως ολόκληρος αυτός ο χειμώνας πάνε καλύτερα μαζί με αυτήν την κασέτα!

Το ότι κάνει τόσο κρύο και το ότι άντεξα 6 ώρες πάνω σε 12ποντα χωρίς καν να με ενοχλήσουν, κάνουν αυτόματα την εισαγωγή του έτους, αγαπημένη. Το 2015 έρχεται με πολλές απαιτήσεις. Ξέρεις, πτυχίο, δουλεία και όνειρα πολλά. 



Το 2015 θέλω να συνεχίσω να μπορώ να κάνω πραγματικότητα όσα ονειρεύομαι. Και θέλω να το ευχηθώ σε όλους σας, συνεχίστε να ονειρεύεστε, αλλά μην ξεχνάτε να τα πραγματοποιείτε με κάθε κόστος, αυτά που επιθυμεί η ψυχή σας. 

Οπότε έχουμε και λέμε, το καλοκαίρι, θέλω να ορκιστώ!
Τον Απρίλη να ανανεώσω σε μόνιμη την σύμβαση μου για την δουλεία.
Τον Οκτώβρη να πάω Ισπανία.
Τον Δεκέμβρη να πάρω το Proficiency.

Άλλο ένα New Year's Resolution θα ήταν να ολοκληρώσω την παρακάτω πρόκληση διαβάζοντας 50 βιβλία, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να τα προλάβω, για αυτό, από τα 50 παρακάτω θα διαβάσω 10 βιβλία (που και πάλι πολύ είναι) και θα δω 40 ταινίες με θέματα από τα παρακάτω. 



Θα ποστάρω εντυπώσεις και συναισθήματα, για αυτό stay tuned! 

Τέλος, 2015, θέλω να φέρεις στη μαμά μια μαγική εμπειρία, βλέπεις όλη μέρα μέσα στο σπίτι, με τα προβλήματα μελαγχολεί οπότε, για αλλαγή θα τις φτιάξω ένα blog, θα ανεβάζω για αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλα (όχι παιδιά, το άλλο που ξέρει να κάνει καλά) φαγητά!

Το έτος με βρήκε με 2 βιβλία, το "Ο Άνθρωπος από το Λονδίνο" του G. Simenon που ξεκίνησα σήμερα και είναι mystery or thriler, καθώς και βιβλίο από Συγγραφέα που δεν έχω ξαναδιαβάσει, από την παραπάνω Λίστα και το "Σιλμαρίλλιον", βιβλίο με μια λέξη για τίτλο καθώς και ένα βιβλίο με μαγεία. 
Άρα έχουμε ένα Thriler και ένα Magic book από την λίστα!! 



Καλή Χρονιά και μην ξεχνάτε να κάνετε πραγματικότητα όσα ονειρεύεστε για φέτος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου