Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Εδώ Ελλάδα.

Όλοι ξέρουμε τι έγινε στις 25 Μαΐου σε όλες τις μεγάλες πόλης της Ελλάδας.Το να επαναλάβουμε τα ιδία και τα ιδία το βαριέμαι, ότι και να πούμε εχει ήδη ειπωθεί και θα ειπωθεί σε μεγάλο βαθμό. Να το αγνοήσω ειναι τουλάχιστον "λίγο" άπο μέρους μου. Αρά είπα σήμερα να βρω τα καλύτερα που διάβασα στην επανάσταση του διαδικτύου και μέσα απο τα λογία των σημερινών νέων να παρουσιάσω τα καλύτερα μας.
Έγινε μια απίστευτη προσπάθεια να καμφθεί η επανάσταση που οι Ισπανοί με τα λογία τους (ευχαριστούμε) προκάλεσαν (και που εχτές έκαναν απίστευτο support). Η λογοκρισία αν και διαδυκτιακα ειναι δύσκολη (στο φβ στο τουιτερ και στα blogs) αλλα δυστυχώς υπήρξαν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της τα οποια θα δειτε παρακατω πως προεκυψαν.
Ακομα αν και το φβ προκάλεσε όλο αυτο γιατί όλοι μας έχουμε σχεδόν και η πλειοψηφία το προτίμα (ακομα) απο το τουιτερ αλλα τα καλύτερα σχόλια και η αγανάκτηση περισσότερο σε αυτο φάνηκε.
<--- Ισχυει
Ένα από τα καλύτερα.
Ενα πιο αστειο....
Αυτα αν και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά και καλύτερα ίσως.
Κάλη μας επιτυχία! Ας βγεί καπου καλά όλο αυτό. Αλλά μην με πεις κακιά απλα είμαι ρεαλίστρια και δεν το πολύ βλέπω...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου