Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Γράμματα από ένα Αστέρι...

όΑυτό μας το έστειλε μια αγαπημένη θαυμάστρια και θέλησα να σας το παραθέσω. Είναι οι σκέψεις μια ερωτευμένης. Μια μέρα θα χρησιμοποιηθούν για να γίνουν σενάριο για ταινία να ξέρεις… ναι καλά κατάλαβες θα υπάρξουν κι αλλα!
Έχοντας μια κουβέντα μια μέρα με μια φίλη μου και αφήνοντας την άναυδη από την αρχή ως το τέλος της συζήτησης μας, κατάλαβα τελικά πως κάθε μέρα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σου και τη ζωή σου αλλά και ανατρέποντας  ταυτόχρονα καταστάσεις και πράγματα που φοβόσουν να παραδεχτείς χρόνια…. ίσως πάλι και πράγματα που σκεφτόσουν έστω και λίγα δεύτερα πριν τα πεις στη συζήτηση που προανέφερα!
Αυτό  μου πρόεκυψε κι έμενα σήμερα…. ενώ έχεις βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη έχεις πάρει απόφαση για το τι θα κρατήσεις και τι όχι μέσα σ’ αυτή έρχεται κάποιος και φέρνει τα πάνω κάτω … και εδώ κολλάνε πολλά σωστά ρητά ‘’ωραία η ζωή αλλά τα έχει με άλλον’’ και δε φτάνει αυτό αλλά ‘’όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει μαζί σου’’!!!!! Πόσο τελικά πολύ  ισχύουν δηλαδή… άπειραααααα!
Έχω ξεχάσει παρελθόν και βάζω πλώρη για το μέλλον και ξαφνικά ο τυπάς που για καιρό εμπόδιζε αυτήν την νέα αρχή και που επιτέλους κατάφερα να τον βγάλω από την μέση –θέλω να πιστεύω- ξαναχτυπάει θα μπορούσαμε να πούμε….. και συ  τι κάνεις…????????
Το γκομενάκι που για αρκετό/Α χρόνο/ έκανε τα χέρια σου να τρέμουν σε ένα κοίταγμα του και τα πόδια σου να παραλύουν –όχι ότι δεν το κάνει ακόμα- έρχεται έξω από το σπίτι σου γιατί σε είδε πιο πάνω και ήθελε να δει τι κάνεις-ξέρεις πέρασα από την γειτονιά  είδα φως και μπήκα-… χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι -γιατί εδώ είπαμε θα λέμε αλήθειες…. ήρθε δεν σου κάνε και πρόταση γάμου-.Παράλληλα όμως η λογική σου δεν μπορεί να χωνέψει πως βλέποντας ένα γνωστό πάντα πας να δεις τι κάνει (ρε φιλέ τον είδες 2 στενά πιο πάνω και πας) από το σπίτι του…..!    Το θέμα όμως κρίνεται πιο σοβαρό στο βασικό στοιχείο της δέσμευσης…. yes yes  yes  his girlfriend is real….!!!!!!!
Ένας τέτοιος άνθρωπος λοιπόν δεν μπορεί να ασχολείται επί 2 χρόνια μαζί σου να τα έχει με άλλη και εν τέλη να θέλει όντως εσένα… σωστά????? Κι έστω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο πόσο έμπιστος είναι ο συγκεκριμένος …????ΠΡΟΦΑΝΩΣ….ΚΑΘΟΛΟΥ! το πιστεύω ακράδαντα ….και το θέμα είναι γιατί σε βάζει σε αυτή την διαδικασία κάθε φορά???? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ….ναι ναι το ξέρω απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη!!!!!! Αυτό που θα συμπληρώσω είναι ότι αυτόν τον συγκεκριμένο μαλάκα εγώ γνώρισα ερωτεύτηκα αγάπησα και ότι άλλο έκανα ή ένιωσα μαζί του …..αυτό όμως δεν ισχύει μόνο εδώ…. όλοι οι άνθρωποι αγαπάνε κάποια άτομα γι αυτό ακριβώς που είναι όπως λέει και ένας φίλος μου λοιπόν, αν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς γι αυτό που είναι είτε έχει ελαττώματα πολλά είτε έχει λίγα αν κάτι σε ενοχλήσει και προσπαθήσεις να τον αλλάξεις τότε μάλλον πρέπει να φύγεις η αγάπη σου γι αυτόν δεν είναι αρκετή για να τα παραβλέψεις.




Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω εγώ, βλέπεις στην χωρά των θαυμάτων όλα τα συναισθήματα είναι όμορφα και επιτρεπτά (ακομα και τα λανθασμένα) τα σχόλια λοιπόν δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου