Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τα πάνω κάτω!


Η γη γυρίζει λένε… δεν ξέρω δεν το τσέκαρα κιόλα! Ότι άκουσα μεταφέρω! Αν με ρωτήσεις προχθές ήταν δα, που ζήτησα να μου πατήσουν το κουμπί να κατέβω αλλα μάλλον είχε μπλοκάρει και γω μπήκα σε μια παράλληλη τροχιά!
Σοκ και δέος αναγνώστη μου! Ναι ναι ναι! Εκεί που είχαμε μπει σε μια σειρά λέγαμε θα κάνω αυτό θα κάνω εκείνο, τ’άλλο κλπ τσουπ! Ολα αλλαζουν! Δεν είναι έτσι σου λεει τα πραγματα, γιατί (πια είμαι σίγουρη) όταν οι άνθρωποι κάνουν σχεδία ο θεός γελάει ή τελοσπάντων όποιος είναι εκεί πάνω και μας κοιτάει χαιρέκακα, καταλαβες;;
Έτσι και με μένα έβαλε τα γέλια για τρίτη  φόρα μέσα σε ένα 2 μηνο!  Με έστειλε να μείνω μόνη σαν το λεμονί καλέ μου! Ναι μοναχή εκεί στα ξένα τα μέρη που στα μάτι μου φαντάζουν τρομακτικά, σκιερά και απόκοσμα! Πώς να το αντέξω αυτό καλέ;
Όχι δεν θα πάθω σοκ όχι δεν θα μου ανέβει το (γαλαζιο)αίμα στο κεφάλι (είμαι μια πριγκίπισσα εγώ καλέ) όχι θα κοιμηθώ να ηρεμήσω. Είπα!
Οκ δεν είδα τον κόσμο με αλλα μάτια όταν ξυπνησα αλλα χαλάρωσα τόσο όσο.... να πάθω ένα άλλο αμόκ! Ένα σπίτι όλο δικό μου! Για να το φτιάξω όπως μα ΟΠΩΣ θέλω!
Όχι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για σένα αλλα για μένα; Που ζούσα κάτω από την αυτοκρατορία της μάνας, μητέρας, μάμας που θέλει απεγνωσμένα καθαρό/αποστειρωμένο διαμέρισμα, όχι για επέμβαση αλλα για την περίπτωση που το House & Garden το ζητήσει για μια φωτογράφιση, να είναι έτοιμο ρε παιδι μου!!
Όχι ότι δεν αγαπώ το σπίτι μου αλλα να ξέρεις ότι μπορεί μια μικρή κίνηση, αλλαγής διακοσμητικού να δημιουργήσει την αρχή ενός ολέθριου 3ου παγκόσμιου πολέμου.
Οκ τώρα τι θα κάνω; Κρεβάτι τραπέζι και κουζίνα είναι τα μόνα που έχουμε. Αααα και μια ντουλάπα! ΜΕΓΑΛΗ ντουλάπα!

Χρώματα, σχεδία, έπιπλα, διακόσμηση και πάνω από όλα εγώ! Να φαίνεται βρε παιδί μου ότι στο σπίτι μένω εγώ! Νέο άγχος στην χώρα των θαυμάτων που λέτε!
Το σπίτι εχει ένα μεγάλο συν! Ναι εχει στην γωνιά της γειτονίας ένα βιντεοκλάμπ και έκτος από το χαμηλό ενοίκιο αυτός είναι και ο λόγος που νοικιάστηκε! Στα του μέσα τώρα είναι μονάχα 50τμ αλλα είναι ζεστό και χωράει όλα όσα θα το δείχνουν κουκλίστικο!
Οι ερωτήσεις πολλές. Χρώματα; Να κανείς γήινα που θα είναι πάντα εύχρηστα ή εκείνο το μαύρο άσπρο/κόκκινο που πάντα είχες ένα απωθημένο μαζί του; Μινιμαλισμός και κομψότητα αναγνώστη μου!
Μολις τελειώσουμε με αυτό το καίριο ερωτήματα περάσουμε και στα έπιπλα! Γιατί βλέπεις είναι και οι μπεζουλί τοίχοι ένα θέμα! Τα έπιπλα έπονται λοιπόν!
Ναι να ναι καλά τα ΙΚΕΑ έχουμε πολύ υλικό για εκεί! Ειλικρινά ένας κόσμος ανοίγετε μπροστά σου, απλά αν με αφήσουν ελεύθερη θα τον μαζέψω όλο και στο τέλος το πατάρι θα είναι ο πιο γεμάτος χώρος του σπιτιού!
Τα άγχη δεν τελειώνουν εδώ, οι συζητήσεις είναι πολλές και αφού φάγαμε Τετάρτη και Παρασκευή σε αυτές πάω να χώσω το κεφάλι μου κάτω από ένα μαξιλάρι και να φανταστώ τα σεντόνια! Να με σκέφτεστε και να στέλνετε δημιουργικά βαιμπς καλά μου! Τρελαμενα φιλακια!

2 σχόλια:

  1. Με το δεξί βρε!! Τι να σου ευχηθώ;; Ένα σπίτι που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου, ένα σπίτι που θα το νιώθεις δικό σου, ένα σπίτι που θα σε δώσει πολλές χαρές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι μωρε γτ θα χασω ηδη πολλα που αφηνω τον Πειραια! Θα φανει στα επομενα ποστ πως θα παει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή