Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εσείς τα παράξενα πλάσματα..

Είναι αργά και γω είμαι πτώμα, δεν είμαι σίγουρη τι θέλω να πω αλλά ξέρω σίγουρα για τι θέλω να πω και αυτό είναι που μετράει.
Άντρες!
Ναι για αυτούς! Είναι, βλέπεις, που τους άντρες τους αγαπώ και τους νοιάζομαι ειλικρινά. Μη κοιτάς που θα πω ένα "Άντρες πεταμένα λεφτά" που και που. Πάντα θα συμπληρώσω "όλοι εκτός από τον πατέρα μου". Ξέρεις γιατί;" Γιατί ο πατέρας μου είναι η απόδειξη ότι άμα θέλουν αυτά τα πλάσματα είναι υπέροχα!

Όμως γιατί αγαπητή αναγνώστρια εσύ όλο και κάποιον θα θες να χαστουκίσεις που και που (αν όχι στάνταρ έναν μια φορά τη μέρα); Απλό οι άντρες έχουν ένα θέμα δεν κάνουν σύνθετες σκέψεις. Ότι είναι φαίνεται. Τίποτα άλλο ούτε παράξενα βλέμματα, μυστικά, πάθη και ψέματα, αυτά είναι για μας, για την διατριβή μας. Αυτό το μιλάω ώώώώρες με την κολλητή για να μου πει γιατί με είδε έτσι γιατί μου έκανε αυτό εκείνο τ΄άλλο είναι καθαρά γυναικεία συνήθεια. Τούτοι είναι αλλιώς! Νιώθω; τι νιώθω; έρωτα; σεξουαλική ένταση; φιλία; αυτό και θα είναι. Δεν αναλύουν όσα εσύ, δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν τόσα.
Το έπιασες το θέμα; Αφού ξεπεράσεις αυτό τότε μάθε και το άλλο.
Το μεγάλο τους κόλλημα είναι να ερωτεύονται την λάθος κοπέλα. Την (συνήθως) σκύλα αυτή που θα τους αλλάξει τα φώτα που θα τους κάνει μισογύνηδες, αδιάφορους και αιώνια ερωτευμένους (ειδικά τους πλατωνικά ερωτευμένους θα τους αποτελειώσει). Γιατί; σε αυτό δεν έχω απάντηση εσύ δηλαδή που θα πας στον πυροβολημένο τι είσαι καλύτερη; Ο άνθρωπος έχει μια τάση στον μαζοχισμό. Ως επί το πλείστων γουστάρουμε τα προβλήματα, τις δυσκολίες, όλα τα κουλά ρε παιδί μου, γιατί αλλιώς νιώθουμε να βαριόμαστε, ναι ρε συ και μένα μου τυχαίνει το κακό κάθε 3 και λίγο αλλά έχω και αυτογνωσία. Όχι ότι αυτό με σώζει αλλά είναι ένα βήμα. 
Το θέμα είναι ότι ο άντρας το βάσανο του το λατρεύει και δεν θα ξεκολλήσει για αυτό μην πας να το παίξεις μάγκας  και σωτήρας γιατί μετά θα τραβιέσαι και δεν θα φταίει ο "κολλημένος". Βέβαια ο χειρότερος της υπόθεσης είναι αυτή που τρέχει τον ερωτευμένο. Μου τύχε και σε φίλο και σε κολλητό και σε από όλα, και αυτές τις κοπέλες που ποτέ δεν κατάλαβα τις σιχαίνομαι. Βρε παιδί μου όλο και θα σου τύχει να σε ερωτευτεί κάποιος και εσύ να μην έχεις τα ίδια συναισθήματα μαζί του, το να παίζεις όμως με την ψυχολογία του ερωτευμένου είναι τουλάχιστον πουτανιά και σορι αγαπητέ αναγνώστη που Ομιλώ έτσι κοπέλα πράγμα αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς! Και στον δικό μου έρωτα έπεσε ένας άμοιρος κάποτε το προσπάθησα ομολογώ γιατί συγκινήθηκα από το ενδιαφέρων του, αλλά όταν δεν μου βγήκε δεν τον κράτησα τον δόλιο καβάτζα. Γιατί αγαπητέ ερωτευμένε, γυναικά που σου τάζει πως μια μέρα θα είναι μαζί σου αλλά τώρα δεν είστε μαζί γιατί δεν είναι αρκετά ώριμη, σε θέλει για σουπερ καβάτζα, για αλεξίπτωτο στα δύσκολα πως το λένε και ποτέ μα ποτέ μην περιμένεις να σε νοιαστε ειλικρινά. Τόσο καιρό νομίζεις το κάνει;
Και αν αυτό το θεωρείς πρόβλημα να σου πω για τους άλλους που ερωτεύονται και δεν  το λένε ποτέ γιατί δεν αντέχουν την απόρριψη από την μια και μοναδική (ναι ρε παιδί μου και καλά ξέρεις τώρα). Ο! Ναι, συμβαίνει και αυτό! Υπάρχει μωρέ γυναίκα που θα της δείξεις πόσο δα πολύ την αγαπάς πως είσαι ερωτευμένος (όχι να σου γίνει εμμονή) και να μην συγκινηθεί και να σου δώσει μια ευκαιρία (οκ πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) αλλά ρε σεις μη σκαλώνετε, κάντε την κίνηση σας, μπορεί να μην σας έχει πάρει χαμπάρι η άλλη και για αυτό να μην έχετε τα κατάλληλα δείγματα. 
Φίλε αναγνώστη θα ρωτήσεις ποία είμαι εγώ που μιλάω... καμία! Μια τυχαία που δεν ερωτεύτηκε ποτέ της είμαι. Αλλά είμαι πάνω από όλα φίλη και κοπέλα και μιλάω μέσα από τις δικές εμπειρίες αλλά και μέσα από των φίλων μου Το χω ρε παιδί μου ένα θεματάκι που μεγάλη κοπέλα δεν έχω ερωτευτεί ποτέ αλλά..πια δεν το περιμένω! Ο ενθουσιασμός έχει χαθεί, αν θέλει ο έρωτας δεν θα με κεραυνοβολήσει το ξέρω! Θα έρθει να με βρει, και έχει πολύ πλάκα όταν τον ανακαλύπτεις στα μάτια του άλλου, την σπίθα, το ενδιαφέρον, σε αυτό θα δώσω ευκαιρία σε αυτόν που φοβάται ή που διστάζει ευκαιρία θα δώσει η μοναξιά. Άλλωστε άλλο δειλός και άλλο ντροπαλός! 
Αυτά ρε παιδί μου μου βγήκαν τόσο αυθόρμητα απόψε, ενώ ταυτόχρονα έστελνα και μια εργασία για αυτό μη κρίνετε την νύστα και την τρέλα μου αυστηρά! Να περνάτε καλά φιλιά πολλά
YΣ Στην χώρα των θαυμάτων τα θαύματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.. στα απροσδόκητα! 

6 σχόλια:

  1. :) :) :)
    To eipa oti eisai asteia....
    Epeidi einai arga kai exw kai toses wres ksagrupnos(auto to panepistimio tha mas faei zwntanous)den eimai se thesi na apantisw oloklirwmena(arxisa na to diavazw alla logw tholouras kai upnilias to ekopsa sti mesi alla ap'oti katalava mas thaveis sa fulo).
    Ase me na oneireutw ligo(allo kai touto)kai tha epistrepsw drimuteros kai....me apantisi aurio....

    P.S:Eida to twilight....Ti na prwtopw...No words
    Re skinotheta agori mou, ti mas to koveis sto kalo???Grapse kai kamia skini me kamia parapanw maxi?Tzampa to pop corn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασέ το όλο βρε... δεν σας θάβω! Αντιθέτως!! ;-)
    ΥΣ Στα λεγα γω.. χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Loipon,sumfwnw en merei...
    As ta paroume apo tin arxi.Oti den kanoume sunthetes skepseis,de sumfwnw apolutws,eksartatai..ti fasi stin opoia vrisketai o kathenas alla genika isxuei.
    Na sou pw tin alitheia to kako me mas,oson afora to endiaferon se sas, einai oti prodonomaste me tin mia, eite me to vlemma mas eite me tis xazomares pou tha sunexisoun.Ok,eimaste ntropaloi,kathomaste sas xazeuoume kai menoume me tin aporia "Ti tha ginotan an..."Alla apo tin alli i xulopita de xwneuetai kai eukola ksereis.Opote les,den peirazei.Alla den peirazei 1,den peirazei 2,gi auto einai kai tosa mpakouria ekei eksw.Oso gia ti sugkinisi pou les,1 fora to akousa apo ena paidi,itan leei sti vivliothiki kai eixe mpanisei 1 pou tou arese.Vgainei auti apo tin vivliothiki, tin pairnei apo pisw sto kapaki, ti stamataei kai tis zitaei na vgoune.....auti dextike....alla ksekatharistike ston kafe oti ok vgikame alla ws edw.Toulaxiston omws itan eugeniki i kopela..(10 me tono tis vazw)alla den uparxoun tetoies polles anamesa mas.
    Oson afora gia tin anafora sto zwiko vasileio,ti na kanoume einai epilogi tou kathenos kai tis kathemias.Tin alli tin koveis apo tin arxi ti meros tou logou einai,alliws me tin parodo tou xronou tha to anakalupseis kai tha tin "steileis".Alla ama les "nai einai ligo bitch,ligo partola ligo kapws"alla einai kali sto sex tote o allos kserei pou exei mpleksei alla menei.Epilogi tou kai perastika tou.
    To thema einai ateleiwto alla as meinw se auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι! ;-) το θέμα είναι ότι μάλλον οι δικοί μου φίλοι που έχουν κολλήσει (και δει χωρίς σεξ) μάλλον είναι πολύ κολλημένοι!
    Εσείς και τα ερωτευμένα βλέμματα σας είναι η πιο γλυκιά απόλαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. An eixan kai apotelema,den tha itan kai pio gluka kai gia tis 2 meries omws??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γιατί αγαπητέ ερωτευμένε, γυναικά που σου τάζει πως μια μέρα θα είναι μαζί σου αλλά τώρα δεν είστε μαζί γιατί δεν είναι αρκετά ώριμη, σε θέλει για σουπερ καβάτζα, για αλεξίπτωτο στα δύσκολα πως το λένε και ποτέ μα ποτέ μην περιμένεις να σε νοιαστε ειλικρινά."

    Που ησουνα οταν σε χρειαζομουνα!!! θα ειχαμε γλειτωσει πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή