Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Βγήκα που λες αγαπητέ αναγνώστη με παρέα για καφέ και κατέληξα με homework για το blog μας. Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό δεν είναι ένα όποιο και όποιο ποστ είναι ένα ποστ παραγγελιά από τα αγόρια της παρέας μου, που καιρό είχα να δω και αγριέψανε!
Θα σας μίλαγα για όλη την παρέα, αλλά δεν θέλω να εκθέσω κυρίες (και κακά τα ψέμματα τον εαυτό μου, και μη ρωτάς αν εγώ είμαι καλύτερη, δικό μου το blog ότι θέλω γράφω, βάζω φωτιά και το καίω άμα λάχει ---> ξές το γνωστό παραλήρημα), τους κυρίους όμως με χαρά μεγάλη θα τους εκθέσω, γιατί αυτοί θέλανε ποστ (δεν ξέρατε που μπλέξατε καμάρια).


Το παρέακι των θαυμάτων υποδέχθηκε που λες την Άνοιξη με πολύ κέφι και ενθουσιασμό! Αυτό φάνηκε από την αρχή, όταν άνοιξε το θέμα, "ήρθε ο καιρός της αναπαραγωγής, ο σκυλίτσος με την σκυλίτσα, ο γατίτσος με την γατίστα, τα πουλάκια..." ναι στα πουλάκια είχαμε μια μικρή εμμονή!
Γιατί κυρίες μου ποιος σας είπε πως οι άντρες δεν έχουν εμμονές; Ντροπή να το λες, αυτό κοπελιά, και η εμμονή δεν σημαίνει 100% σεξ, αλλά και έρωτας.

Άντρες ιν λοβ ντίαρ, αυτοί είναι το θέμα, έχουμε τον έναν που φοβάται μην θεωρηθεί "φίλος" τον άλλο που παλεύει να μην θεωρείτε "φίλος" και τον Αργύρη. Μην ρωτάς ποιος είναι ο Αργύρης, αυτός είναι κατηγορία από μόνος του!!!
Είναι δύσκολο να μπλέξεις σε φάση φίλος, γιατί κακά τα ψέμματα παιδιά, η γυναίκα άμα σε δει ωσάν φίλο, δεν σε βλέπει αλλιώς, εξαιρείτε φυσικά, η κατηγορία είμαι ερωτευμένη "με τον κολλητό" αλλά αυτή θέλει στενό και χρόνιο δέσιμο! Πρέπει να κρατούνται τα απαραίτητα προσχήματα δυστυχώς, ποτέ στο φλερτ δεν μιλάμε για πρώην, για καψούρες και για σεξ. Οκ άμα μας τα πει όλα σημαίνει πως δεν θέλει να μας εξάψει την φαντασία, άρα δεν το βλέπει να πηγαίνει μακριά, άρα φίλος. Άμα όμως είσαι κύριος και τζέντλεμαν, (όπως η κάθε γυναίκα το ερμηνεύει αυτό) θα αναζητήσουμε την προσοχή σου, και άμα βγούμε και ραντεβού και περάσουμε καλά, θα ζητήσουμε και δεύτερο... εεε έχεις το πάνω χέρι ρε τρέλα!
Πάμε σε φίλο που την βλέπει από πάντα αλλιώς.... γενικά αν έχεις κάνει κάτι με μια κοπέλα αλλά παραμένετε φίλοι, τα σημάδια δεν είναι θετικά, αν θες την γνώμη μου σε καβατζώνει για τα δύσκολα. Ακόμα και αν σε διεκδικεί γιατί ξέρει πως την νοιάζεσαι, πως θα είσαι εκεί για τα δύσκολα, για μια ζεστή αγκαλιά... και πάλι δεν την βλέπει τόσο ζεστή (αν την έβλεπε δεν θα ξεκόλλαγε)! Δεν μπορεί να σε παίζει, να σε κρατάει σε αναμονή και να "σε μειώνει" έστω και για να σε τσεκάρει και κατα βάθος να σε νοιάζεται... Η γυναίκα πρέπει να εκτιμάει τον άντρα της για να τον θέλει, πρέπει να τον έχει ψιλά ακόμα και αν δεν το αξίζει...έτσι μόνο μπορεί να τον κρατάει χαρούμενο! Βέβαια, παίζει όλα να αλλάξουν με τον καιρό... ίσως ένα όμορφο τραγούδι να είναι μια γλυκιά αφορμή!
Ο Αργύρης λοιπόν, η κατηγορία από μόνος τους, είναι ένα κλασσικό όμορφο παιδί (πανάθεμα σε όλα τα καλά σχόλια μάζεψες) χωρίς να μειώνουμε τους προαναφερθέντες εξαιρετικούς κυρίους, που είναι τραγικά καλός και τζέντλεμαν! Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον κύριο (άλλον έναν ξέρω έτσι μωρέ) και δεν με βοηθά να του πω κάτι καλό, γιατί δεν θα του τύχει, ευγενικός, πρόθυμος, με στιλ και τακτ πάει και πέφτει σε όποια γυναίκα είναι πρόθυμη να τον βασανίσει! 
Θα σας τον προξένευα αν δεν πίστευα ότι θα μας τον πληγώσετε τον υπέρλαμπρο παλικάρι, αφού είναι ο τύπος που θα δώσει το κατιτις παραπάνω για την καλή της καρδίας του.  Δόξα το Θεό αντοχές έχει και μας ετοιμάζει (λέει το βλέμμα του) κάτι καλό, για αυτό αφιερώνω αυτή την παράγραφό σε εκείνον που μου στέλνει 3 φορές το τέταρτο στο τσατ για να ολοκληρώσω το ποστ! 
Όπως λοιπόν όλοι διαβάσαμε, οι άντρες ερωτεύονται, και είναι πρόθυμοι να μας δώσουν όσα ζητάμε, αν και μόνο αν δεν τους βασανίσουμε με ξέρω/δεν ξέρω σε μεγάλο βαθμό! (αν μας βασανίζουν αυτοί;; εεε  ομορφιά μου έχω άλλο ποστ για αυτό)
Γενικά όμως ρίξτε ένα στραβό χαμόγελο και πείτε ένα καλημέρα και θα κάνετε κόσμο και ντουνία χαρούμενο!!!
Όσο για το σεξ, γίνεται εφευρετικοί, να ας πούμε εκείνη την φαντασίωση στην τελευταία τουαλέτα αριστερά στο ΤΕΙ μην την αποφεύγετε, και το αμάξι είναι πάντα ένα καλό μέρος για εξτριμ σπορ. Μόνο μην προκαλείτε χωρίς να δίνετε τίποτα (αμέσιοντο σε φίλη με... εε το κατάλαβε αυτή)!
ΥΣ Μου παν λέει πως αν μια γυναίκα φαντασιώνετε κάποιον είναι ερωτευμένη μαζί του, γιατί για μας είναι πιο βαθύ και ουσιαστικό, για εκείνους είναι καθημερινό!
ΥΣ2 Στην χώρα των θαυμάτων τραγουδάμε όμορφα τραγούδια για μια Σ και θέλουμε να τα ακούσουμε και live! 

4 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό post!Ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!!Μπράβο blog-owner φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :))))))))))))))) ευχαριστώ για την έμπνευση νεαρέ όμορφε φίλε μου :DDDD (κοκκίνισα μωρέ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απλα εγραψες! ειχες βεβαια και 3 τρελους για εμπνευση!(κ λιγο νταου και λιγο τανια φυσικα :P ) το εχω διαβασει 3 φορες και ua το διαβασω κιαλλες :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή