Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πες τα να Ξαλαφρώσεις!!

Καλησπέρα κόσμε και καλο μήνα (ναι εγώ τώρα το λέω τι θες :P). Άργησα λιγο αλλα επέστρεψα κοκκινισμένη απο τον καλοκαιρινό ήλιο!
Mε αφορμή, λοιπόν, ένα πολυ ωραίο τοπικ στο greektvsubs με ίδιο τίτλο σκέφτηκα να σας πω όσα δεν αντέχω αλλα και όσα υπεραγαπώ στο καλοκαίρι σε αυτο το πρωτο καλοκαιρινό μας θεμάτακι!
Ναι είμαι παράξενος και δύσκολος άνθρωπος κάλε μου αναγνώστη και επειδή είμαι μικρή μου επιτρέπω να είμαι γκρινιάρα!

Τι λοιπόν δεν αντέχω το καλοκαίρι;
Πολλά αλλα κυρίως την ζέστη! Ναι μπορεί να θέλω να ξερωγκαγκανιαζω το άμοιρο σώμα μου στον ήλιο της θάλασσας, να μισώ το σύννεφο που κρύβει για 5 λεπτά τον ήλιο αλλα όλες τις υπόλοιπες ώρες τον μισώ!! Δεν αντέχω να ιδρώνω κάθε 3 δεύτερα να μην μπορω (απο την αδράνεια) να πάω μέχρι την γωνιά να σηκώσω το τηλέφωνο! (Ζούμε ήδη τον πρωτο καύσωνα και φαντάσου τι έχω να περάσω)
Δεν αντέχω που δεν μπορω να έχω 24/7 το aircodition ανοιχτό γιατί είμαι και οικολογικά ευαισθητοποιημένη και νιώθω τύψεις. Αλλα δεν αντέχω ρε αδελφέ!!
Προχωράμε στην τηλεόραση. Μισώ τις επαναλήψεις των αποτυχημένων σίριαλ του χειμώνα! Δλδ δεν το έβλεπα τοτε λες τώρα να τραβάω κανένα ιδιαίτερο ζόρι; Αλλα το χείριστο όλων; Που οι εκπομπές συνεχίζουν και επειδή δεν έχουν θέματα να ασχολούνται με το 1 που θα προκύψει κάνοντας την τρίχα τριχιά η με τπτ ανερχόμενους  καλοκαιρινούς κ$^ους που λιάζοντε. Φριχτό! Αρά εγώ δεν μπορω να δω ούτε tv.
Να μην σχολιασω τις διαφημησεις του κομπακ ντισκλαμπ και λοιπών συλλογών και τηλεμάρκετινγκ και δεν σχολιάζω άλλο. Που επιπλεον, σου διαφημίζει παγωτό με μια θεογκόμενα κορμάρα να απολαμβάνει με σέξι τρόπο το ξυλάκι της και καπάκι το αδυνατιστικό! Τώρα δλδ τι να πω;
Ταινίες; Πλακά κάνεις; Μονο άκυρες μπλοκμπαστεριες που αν δεν έχουν κούκλο με άπειρους κοιλιακούς πρωταγωνιστή δεν έχουν καμια άξια. Τα ένα δυο τρία καλά φεστιβάλ ειναι στου... δ&^*ου την μανά κάτι άκυρες ώρες που τα μαθαίνεις καμια ώρα πριν την εναρξη και ξενερώνεις. Να μην πω για τις παραστάσεις που άντε τις μαθαίνεις αλλα πρέπει να τρέχεις στου δ&^%ου το κέρατο για να βρεις εισιτήριο (που συνήθως δεν ισχύει το φοιτητικό -άκου εκεί, λες και είμαι εφοπλιστής).
Οι παραλίες (ναι οι οργανωμένες) ειναι το χειρότερο μου κάθε μορφής καγκουριά μπορεις να την βρεις μολις σε 100χιλ παράλια! Ο χαζογκόμενος που παίζει ρακέτα για να σου δείξει ότι όλο τον χειμώνα μονο στο gum έλιωνε και τώρα βγήκε να το παίξει πόζα. Η χαζογκομενα που τα πέταξε όλα έξω είτε εχει κορμί είτε όχι και την πέφτει σε ότι κολυμπάει και περιπατάει. Με εκνευρίζετε!
Επίσης με εκνευρίζει που νιώθω τόσες τύψεις όταν φάω εκείνο το παγωτό σοκολάτα φιστίκι με σιρόπι σοκολάτα και τρούφα και δεν ξέρω και γω τι άλλο! Γιατί ρε συ; Γιατί να μην απολάυσω την βάφλα μου ήρεμη;
Να μην πω που εσύ τρως όόόοόόοόόόόλο τον χειμώνα σαν (μην πω τι) και μετά έρχεσαι στο γυμναστήριο και τρέχεις λες και θα γίνεις μέσα σε 1,5 μήνα στιλάκι! Κύριε γυμναστά πείτε του!
Να πω και για το νύχι το ξεβαμμένο; Η ανταύγεια που εχει ξεθωριάσει από τον ήλιο; Γιατί επειδή είναι καλοκαίρι νομίζετε δικαιολογήστε για τα πάντα;
 Αυτό που δεν παλεύετε όμως με την καμια ειναι το σίριαλ "Αποσμητικό αγνοείτε" όχι πλέον είμαι σίγουρη στην Αττική έχουν χαθεί (και μονο εγώ βρίσκω) όλα τα ρεξονα νιβεα και τα λοιπά. Ρε παιδιά πατέ καλά με τόση ζέστη;
 

Με τρελαίνει ακομα η προσβλητική ξαφνική βροχή! Πως τολμάς μέσα στον κατακαλόκαιρο ρεεε (όπως με στόμφο λέει μια φίλη!) να εμφανιστείς;;;

Ας μην συγχυστω ομως! Κάλε μου αναγνώστη δεν είμαι τόσο πια δύσκολος άνθρωπος. Υπάρχουν και πολλά που αγαπώ σε αυτήν την εποχή του χρόνου.

Εκείνη την όμορφη εποχή του Σεπτέμβρη δλδ που πια μπορεις άφοβα να επιδεικνύεις τα υπέροχα μαυρισμένα μπραστομπουτακια σου με τα καυτά σορτς που οι ατελείς χάνονται κάτω από το μπρονζέ χρώμα και εκείνα τα άσπρα σημεία από τα κορδονάκια του μαγιό να προδίδουν ότι έλιωσες όλο το καλοκαίρι στην ξαπλώστρα και στην ρακέτα. Και που δεν κανει και τοση ζεστη πια!
Η θάλασσα! Ναι και μονο που μπορω να βρίσκομαι όλη μέρα κοντά της το καλοκαίρι αποκτά άλλη άξια (ανυπολόγιστη και ανεκτίμητη μαζί). Παραπάνω σχόλια για αυτό το δώρο δεν έχω. Τι να πω για τις βουτιές, για τα θαλάσσια σπορ; Λατρεία απλά!
Τα θερινά σινεμά! Ναι κάλε μου μπορεί να παίζουν τα του χειμώνα (ως επί των πλείστων) αλλα εγώ όλο τον χειμώνα έτρεχα άρα ευκαιρία!Και ειναι μια ομορφη φθηνη επιλογη. Απλά εκείνες τις ελάχιστες καλές ταινίες που δεν παίζονται πουθενά παρακαλώ βαλτέ τες στο πρόγραμμα κάπου.
Τα χρώματα παντού! Μα που να πας και να μην βλέπεις χρώμα και χαρά (η χαρά λογο επικειμένων διακοπών φυσικά!)
Άνετα παπούτσια! Καλά είναι τα σταράκια αλλα κάνω που κάνω πεντικιούρ τα πέδιλα είναι άνετα αεράτα και δροσερά. Όπως και τα μακριά φορέματα που φέτος είναι της μόδας!
Τα μόνα αξιόλογα φρούτα βγαινουν το καλοκαίρι! Πεπόνι, ροδάκινα, σταφύλια, η κερασιά είναι τα μόνα φρούτα που τρώω και υπαρχουν μονο το καλοκαίρι άρα ένα ακομα συν.
Αλλα επειδή έχεις ξεσκιστεί όλο το χρόνο το καλοκαίρι απολαμβάνεις και με λίγες λιγότερες τύψεις το παγωτάκι σου. Άπειρες γεύσεις το καλοκαίρι όμως έτσι; Απλά εμείς προτιμάμε σοκολάτα με λατρεία!!!
Aπειροοοοοοος χρόνος! Ναι έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε τα πάντα! (Άλλωστε χρόνος υπάρχει, με το χρήμα έχουμε ένα θέμα!)
Μπορεις να κάνεις την μαλακία σου κάλε μου! Ναι ο Ήλιος, η ζεστή, τα ποτά, δικαιολογίες υπάρχουν (είπαμε μονο χρήματα δεν υπάρχουν).
Νέες σειρές που δεν προλάβαινες να δεις μέσα στον χειμώνα σας σώζουν όλο το καλοκαίρι και εκείνα τα καυτά μεσημέρια μέσα στο δωμάτιο στην δροσιά σου να χαζεύεις 90210 (κατακαμένη σειρά ξέρω!)
Αλλα βλέπεις και κόσμο που δεν είχες χρόνο μέσα στον χειμώνα να δεις λογο δουλείας.
Ακομα έχεις χρόνο για βιβλία και παλιές ταινίες και βραδιές κινηματογράφου. Αυτά είναι τα καλυτέρα. Επίσης το Ηρώδειο πάντα εχει μια καλή πρόταση.
Το καλοκαίρι εχει και πολύ ωραία καλοκαιρινή μουσική χαρούμενη μπιτσομπαριστηκη που την γουστάρουμε πολύ (καλοκαιρινές διακοπές πάνω στο σώμα σου… καλοκαιρινές ναναναναναναααααα).
Αυτά λοιπόν από μένα ελπίζω να μην με βρήκατε πολύ δύσκολο άνθρωπο! Απλά να πω τώρα που έρχεται το καυτό καλοκαιράκι μην ξεχνάτε για ποιους λογούς τρέχουμε τις τελευταίες 13 μέρες στις πλατειές γιατί επειδή ξέρουν πως ο Έλληνας αγάπα το καλοκαίρι και ξέχνα τα του χειμώνα εύκολα περνιούνται μνημόνια για πλακά ;-)

ΥΣ Στην χωρά των θαυμάτων μοιράζουμε σε παράλιες ΜΜΜ και δημοσίους χώρους αποσμητικά! Προμηθευτείτε γαμω!
ΥΣ Καλο καλοκαιράκι να έχουμε μωρέ!!



4 σχόλια:

  1. καλό καλοκαίρι Τάνια!! Τι ωραίο ποστ!! Μέχρι τα μισά έλεγα τί δύσκολος άνθρωπος που είσαι, μετά το διόρθωσε! :Ρ
    Και εγώ μισώ πολλά το καλοκαίρι:
    - Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα!! όλο το χειμώνα δεν βλέπω τιβι καθώς τρέχω συνέχεια και τα μεσημέρια του Καλοκαιριού βρίζω τα κανάλια με τις χιλιάδες επαναλήψεις τους.
    - Επίσης μισώ τα κουνούπια και τις μύγες!! Φέτος ειδικά που δεν ψέκασαν εξαιτίας οικονομικής κρίης, θα μας φάνε ζωντανούς, θα μας ρουφήξουν το αίμα μας (τι ήθελα και το είπα αυτό, θυμήθηκα το twilight)
    - Μισώ το αποτέλεσμα της ζέστης με συνδυασμό το γυμναστήριο. Πας γυμναστήριο και γυρίζεις τόσο ιδρωμένος λες και είχες πάει για μπάνιο!!

    Λατρεύω:
    - Φυσικά την Θάλασσα! Καθώς μένω Θεσσαλονίκη, έχω δίπλα μου όλες τις ονειρεμένες παραλίες τις Χαλικιδικής! κάθε χρόνο μαζί με το αυτοκίνητο και την παρέα μου γυρίζω όλες τις παραλίες
    - Μπορώ να φάω άφθονο χύμα παγωτό (του ζαχαροπλαστείου, όχι τα ετοιματζίδικα και τα κατεψυγμένα). Πόσα κιλά είδα έχω καταναλώσει δεν μπορώ να υπολογίσω!! Και χαίρομαι τόσο πολύ καθώς είμαι από τους ανθρώπους που τρώνε και δεν παχαίνουν!!
    - Τα βράδια σε ωραία beach bar, με τζαζ επιλογές, την θάλασσα απέναντι σου και να σε φωτίζει το φως της φωτιας!
    - τέλος τα θερινά σινεμά!! Λατρεία!! Βλέπεις παλιές αγαπημένες ταινίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποοοο στα λατρευω δεν υπαρχεις :D
    Ρε συ ξεχασα τα κουνουπια! ΠΟΟΟΟΟΟ ευτυχως γτ θα γινουν πολλα τα κακα και θα πρεπει να αναθεωρησω :P
    Πλακα κανω θαλασσα ρε και δεν θα βγω ολο το καλοκαιρι ουτε για ηλιοθεραπεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντάστηκα ότι τα ξέχασες τα κουνούπια!! Να ευχηθώ και ένα καλό καλοκαίρι γιατί σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο!!!!! (φέτος άργησα εξαιτίας της σχόλη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You know i always to say many things but why should i waste it woudnt change anything so i keep it inside me. There are things that no one knos them. i have been through a lot more than a human can take. I tried many times but evry time somene was interaptins and i was like nothing you dont care anyway no one does and evryone was saying something else no one and most of friends just didnt kare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή