Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Get Out! (Patra Vol#1)


Καλησπέρα σας, καλό μήνα, καλές γιορτές να έχουμε, καλά Χριστούγεννα!!
Μια από τις αγαπημενότερες γιορτές του χρόνου έρχεται με δειλά βήματα και ‘μείς ήδη μπαίνουμε σε mood.
Πρέπει λοιπόν να ξέρεις αγαπημένε αναγνώστη μια πόλη την μαγεία της (όση και αν έχει) την δείχνει στις γιορτές και περισσότερο τα Χριστούγεννα. Και αν και η Πάτρα δεν ήταν η αγαπημένη μου πόλη, τις τελευταίες μέρες (που να έτυχε να χω και λεφτά) την εξερεύνησα και βρήκα τα μερικά από τα κρυμμένα μυστικά της που μου άλλαξαν γνώμη. Και ξαφνικά απέκτησε μια άλλη μαγεία.
Έτσι είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικά όμορφα μέρη που βρήκα, ώστε άμα περάσετε από δω να ξέρετε που να πάτε βρε παιδί μου.

Tag:



Εντάξει, είσαι φοιτητής, δεν παίζει να διαβάσεις σπίτι γιατί μπορεί να έχει από συγκάτοικο, γονείς, αδέρφια μέχρι φίλους που θα κάνουν τα πάντα να σου αποσπάσουν την προσοχή; Ενώ από την άλλη δεν μπορείς τις βιβλιοθήκες και θες και ίντερνετ; Οκ πιο cool από το tag δεν παίζει.
Ησυχία, ηρεμία, απίστευτα γρήγορο ίντερνετ και κόσμος, όλα αυτά σε έναν πολύ ωραίο χώρο που ή θα πας για καφέ με παρέα λάπτοπ, χαβαλέ  ή θα πας στο αναγνωστήριο, ησυχία διάβασμα καφέ. Και όλα αυτά σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Καφές ελληνικός μόνο 1,70, κρουασάν σοκολάτας 1,40.
Χαζέψτε.

Mr Burger:


Βασικά νομίζεις πως περνώντας την πόρτα πας σε κλασάτο Αμερικάνικο χαμπουργκεράδικο. Μουσική, τραπέζια μαυρόασπρες φωτογραφίες παλιών ταινιών στους τοίχους, μια παλιά κινηματογραφική μηχανή και απολαυστικά μεγάλα μπέργκερ!
Το λάτρεψα! Και σκέψου πως δεν τρώω καν μπιφτέκι. Αλλά έχει τόσες πολλές και διαφορετικές γεύσεις που εθίζεσαι. Δυστυχώς οι τιμές όμως είναι τσιμπιμένες.
Απολαύστε υπεύθυνα. Και κλέψτε και σεις τους καναπέδες τους

Magazara:


Βαρέθηκες τα συμβατικά καφέ; Είναι το Playhouse η αδυναμία σου; Μην ψάξεις το αντίστοιχο πατρινό. Δεν αξίζει. Το Magazara συνδυάζει καφέ, κόσμο και δωρεάν παιχνίδια με καλή μουσική. Οι τιμές στον καφέ είναι μέτριες αλλά τα παιχνίδια είναι εντελώς δωρεάν και αρκετά για να επιλέξεις.
Αρκετά ενδιαφέρον για έναν διαφορετικό απογευματινό καφέ.
Παίξτε προσεχτικά.


Τέλος θα σας κλείσω αυτό το ποστ (που θα έχει και συνέχεια) με το πιο υπέροχο παιχνιδάδικο που έχω επισκεφτεί εδώ και χρόνια.  Κάπου πάνω στην Γούναρη κρύβετε αυτό:


Αν δεν μαγεύτηκες μόνο από τις φωτογραφίες της βιτρίνας είσαι ένας σκληρός και άκαρδος άνθρωπός. Αν μαγεύτηκες, θα σου πω πως μέσα είναι τύφλα να έχουν οι Αμερικάνικες ταινίες με τα τεράστια μαγαζιά παιχνιδιών που μας υπνωτίζουν.

ΥΣ Στην Χώρα των Θαυμάτων ζούμε χωρίς νετ με δυσκολία πια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου