Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σεπτέμβρης των Θαυμάτων (vol#11): Ο κολλητός μου!

Σήμερα είναι η μέρα… του κολλητού!

Του αντρα! Όχι της κοπέλας. Γιατί δεν ξέρω αν σας το χω πει αλλα εγώ τους άντρες τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση και δεν ειρωνεύομαι. Τα αγόρια είναι πολύ ξεχωριστά πλάσματα. Μπορεί ένα αγόρι που είναι το χειρότερο σε μια ερωτική σχέση ταυτόχρονα να είναι το καλύτερο σε μια φιλική. Παράξενα πλάσματα αλλα κατανοητά, όσο δύσκολο μπορεί να είναι να «γνωρίσεις» ένα αγόρι τόσο εύκολο είναι να κάνεις παρέα μαζί του.
Σήμερα είδα μετα από καιρό τον κολλητό μου και μέσα σε 5’ θυμήθηκα πόσο άνετα και καλά αισθάνομαι μαζί του. Γιατι είναι τόσο εύκολο να είσαι με έναν αγόρι φίλος  ρε παιδί μου, ενώ μια σχέση είναι τόσο πιο πολύπλοκη (ρωταω φιλοσοφικά παντα);

Το απόγευμα λοιπόν έβαλα μετα από πιέσεις (γιατί μισώ την πρωταγωνίστρια) να δω το New Girl. Και αυτή που λες, ζει μαζί με 3 άντρες σε ένα σπίτι. Ειλικρινά γιατί οι άντρες φροντίζουν τοοοοοοοσο πολύ την κολλητή τους; Το μονο που είπα μετα το 25’ ήταν «Θέλω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!»
Επεξεργαζόμενη λοιπόν το θέμα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Ο αντρας αισθάνεται άνετα και κοντά στην κολλητή του γιατί δεν εχει τον φόβο για το πώς θα τα πει, για το πώς θα φερθεί (ναι με 2 κολλητούς στο λύκειο είδα και κυρίως άκουσα πολλά….) και όλη αυτή η άνεση που μεταξύ των δυο φύλλων που υπό ερωτικάς συνθήκας δεν υφίσταται εξαιτίας του  «ρομαντισμού», με την φίλη τους φέρνει απίστευτα κοντά.
Δεν μπορω να ξεχάσω την φάτσα του όταν ζητάει ερωτικές συμβουλές ειλικρινά η αξία είναι ανεκτίμητη, ή την φάτσα «έκανα γκάφα» που αν την έκανε σε κολλητό δεν θα υπήρχε θέμα, την φάτσα «μήπως είπα πολλά;» όλα αυτά δεν τα αλλάζεις γιατί με έναν αντρα θα ζήσεις στιγμές που με κοπέλα δεν θα τις ζήσετε ποτε, είναι τα σχόλια που θα κάνει σε μια ταινία, ή χαζομάρες στην πιτσαρία ή τα πληγωμένα προσωπάκια όταν του κρατάς μούτρα.

Με τον φίλο το καλο είναι ότι  τίποτα δεν θα παρεξηγηθεί. Έλα πάντα ένα αγόρι θα εχει ζήσει κάτι χειρότερο με κάποιον φίλο του. Ακομα πάντα θα μπορεις να ζητήσεις μια καλή συμβουλή και να δώσεις μια ακομα καλύτερη, θα κάνεις και μια άλλη κοπέλα χαρούμενη, αν την εγκρίνεις φυσικά. Ακομα τα αγόρια είναι πολύ εύκολα να χειραγωγηθούν, ιδιαίτερα όταν ξέρεις τα κουμπιά τους είναι πανεύκολο. Και δεν λέω να το κάνεις για κακό, αλλα στάνταρ θα σε πάνε βόλτα όπου εσύ θες ή θα δείτε όποια ταινία τους πεις εσύ.
Ακομα καλύτεροι φίλοι είναι οι φίλοι του αδελφού, όταν δεν σου αρέσουν φυσικά είναι ότι καλύτερο για να σου κάνουν τα χατίρια και τα κέφια και να σε περιπιούντε σαν βασίλισσα.
Σήμερα που λες είχα μια πολύ όμορφη μέρα εξαιτίας αυτών των 5΄εκ των οποίων στα 4,5’ έβριζα τον κολλητό μου που είχα 4 μήνες να τον δω λαιβ, να ναι καλά η κοσμοτε δηλαδή αλλά χαλάλι του! Καληνύχτα και αγκαλιές σφιχτές!
ΥΣ Στην χώρα των θαυμάτων δεν υπάρχει η κοσμοτε και το γουατς απ και τον κολλητό σου τον βλέπεις αναγκαστικά πιο συχνά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου