Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σεπτέμβρης των Θαυμάτων (vol#4): Η καλή παρέα πάει παντού!

 Η καλή παρέα πάει παντού!


Όταν είσαι άσχημα δεν έχεις όρεξη ούτε για διασκεδάσεις ούτε για έξω!
Οι φίλοι σε πιέζουν και παρόλο που φοβάσαι ότι θα ακούσεις τόσα ελληνικά όσα είναι ικανά για να πάθεις πολλαπλά πολιτισμικά σοκ και ταυτόχρονα να πληρώσεις τα κέρατα σου σε ταξί και ποτά αποφασίζεις να πας…
Και πας και τρως όλο τον υπόλοιπο κόσμο που βγήκε έξω Κυριακάτικο, τρως το άπειρο στριμωξίδι, πληρώνεις την διπλή ταρίφα με τον ταξιτζή να θέλει να αναλύσετε την οικονομική κρίση και τα αιτία της, επιπλέον ακούς μονάχα καμένα ελληνικά που περισσότερα τα θυμάται (πάω στοίχημα) μονό ο dj του μαγαζιού και κανένας άλλος…και παρολαυτα περνάς καλά!
Πως συμβαίνει αυτό;; Βρίσκεις τον "απίστευτο" δίπλα σου να πίνει πότο και ψήνεις κατάσταση; Όχι βέβαια εδώ δεν βλέπεις που είναι η παρέα που ήρθατε μαζί από τον κόσμο και στρίμωγμα θα κανείς και «φάση»; Όχι άπλα από την αρχή έχεις πέσει στην καλή παρέα! Άνθρωποι με χιούμορ και μπόλικο χαβαλέ που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις σουπερ και στα πιο κουλά μέρη άσχετος των γενικότερων επίλογων διασκέδαση σου και της άσχημης μέρας που πέρασες.
Έτσι και εχτές μπορεί να άκουγα Καρά και Στανίση σε παραλιακό κλαμπ αλλά είχε όμορφη παρέα και το άντεξα και τραγούδησα και εκανα τρελό κέφι.
Επιπλέον συνειδητοποίησα κάτι όταν όλα είναι σκατά και εσύ δεν έχεις διάθεση για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο το να βγαίνεις έξω (σε μέρη με δυνατή μουσική κυρίως)  είναι το καλύτερο ξέσπασμα!
ΥΣ Στην χώρα των θαυμάτων υπάρχει πάντα μια καλή παρέα για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου