Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σεπτέμβρης των Θαυμάτων (vol#7)

Από μικρή θυμάμαι την μάμα μου να λέει, «Η ζωή είναι ευκαιρίες! Στα πάντα από την δουλεία μας μέχρι την ερωτική μας ζωή από τους φίλους μας μέχρι τις άπλες επιλογές μας, πρέπει να τις δεις. Πρέπει να δεις την ευκαιρία που σου δίνετε γιατί η τύχη χτυπάει την πόρτα μοναχά μια φόρα και εσύ πρέπει να έχεις τεντωμένες κεραίες να την καταλάβεις». Από πιτσιρικά και γω έκλεινα τα μάτια και ευχόμουν ολόψυχα να δω τις ευκαιρίες να μην χάσω μέσα από τα χέρια μου το δώρο της τύχης να μην μετανιώνω κάθε λεπτό, μια αθώα λάθος επιλογή.
Από το 2008 δεν νιώθω και πολλά χαμογέλα από την Θέα Τύχη! Σήμερα έμελε να δω μαζεμένα όλα μου τα λάθη, καλά κατάλαβες αναγνώστη, όχι μόνο η μέρα δεν ήταν καλή ήταν η χείριστη.
Ξύπνησα χαρούμενα γιατί η μικρή μου αδελφή αρχίζει το σχολείο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και την εμψύχωνα υστέρα ήρθαν οι κολλητές μου για καφέ και μετά η μάμα μου έφτιαξε το αγαπημένο μου φαγητό. Η μέρα εξελίσσετε εξαιρετικά, δεν συμφωνείς; Τι άσχημο να συμβεί.
Μπαίνοντας στο ιντερνέτ με σκοπό να ψάξω για το μέλλον που ανοίγετε μπροστά μου είδα ποσά λάθη έκανα χαβαλέ στο λύκειο, ειρωνεία στο μηχανογραφικό, συναισθηματισμούς στην δουλεία, αλαζονεία ως προς τις δυνατότητες μου, ευκαιρίες που πέρασαν μέσα από τα χέρια μου 2 χρονιά τώρα και γω τους γύρναγα ειρωνικά την πλάτη.
Όχι τίποτα κάλο δεν έχει βγει αντίθετα βαράω εδώ και μισή ώρα ένα κεφάλι σε 2 τοίχους. Δεν έχω κανένα κάλο συμπέρασμα να βγάλω και τίποτα θετικό να σου πω. Μην ψυχοπλακωθείς και συ, όμως ίσως το όλο θετικό είναι τώρα κάθομαι και βλέπω τα λάθη μου, άλλα με τις λύσεις έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα!
Καληνύχτα, αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα λοιπόν, που λέει και η Σκαρλετ!

ΥΣ Στην χωρά των θαυμάτων δεν θα συνέβαιναν αυτά!

2 σχόλια:

  1. Θεωρω πως καθε προβλημα εχει και την αντιστοιχη λυση και οπως και να εχει οτι συνεβει ειχε και τα καλα του αποτελεσματα τα οποια δεν τα βλεπεις τωρα αλλα θα τα δεις μακροπροθεσμα!δες την θετικη πλευρα λοιπον γιατι ολα αυτα ΕΓΙΝΑΝ αλλα οτι κανεις απο εδω και περα το αποφασιζεις τωρα.Μαθε λοιπον απο τα λαθη σου και κανε με το κεφαλι ψηλα και με το χαμογελο στα χειλη μια καινουρια αρχη βλεποντας καλα και προσεχοντας μην χασεις την πολυποθητη ευκαιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε!!! Αν αναλογιστεί κάποιος τα λάθη που έχει κάνει στην ζωή του, χαθήκαμε!! Τάνια, πάντα θα κάνεις λάθη, άλλοτε αστεία λάθη και άλλοτε σοβαρά!! ποιος είναι ο σκοπός;; να μην κάνεις τα ίδια!! Μάθε από τα λάθη σου που ανακάλυψες σήμερα και άνοιξε πανιά για καινούργια!!! Κάθε λάθος είναι ένα μάθημα!! Απλά πρόσεχε μην δίνεις συνέχεια εξετάσεις το ίδιο μάθημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή